Loading...

Despre noi

Echipa Portre este tanara si plina de pasiune pentru frumusete !

Compania noastra are o vechime de 13 ani in domeniul beauty si ne mandrim cu parcursul nostru!

Salonul a luat nastere in anul 2010, atunci cand Vaida Ciprian a decis ca este momentul sa isi incerce visul. Timp de 13 ani salonul ,,a crescut’’ si s-a facut mare, impreuna cu el dezvoltandu-se si o echipa de oameni tineri si pasionati.

De-a lungul timpului am luat parte la multe evenimente din domeniul ,,beauty”. Fie ca am lucrat pe scena sau in backstage, fie ca am luat parte la shootinguri sau am scris editoriale, am fost implicati 100% in proiectele noastre.

In salon obiectivul nostru este sa oferim clientilor o experienta ,,proaspata” ,dinamica si relaxanta, intr-un mediu ospitalier. Viziunea noastra despre frumusete are un caracter etic. Iubim sa fim artisti si sa ne ,,dezlantuim’’ creativitatea, insa totodata suntem constienti de importanta stilului de viata al clientilor nostri si de faptul ca cel mai frumos par, este cel sanatos.

Din dorinta de a impartasi informatiile cumulate, in anul 2017 echipa Portre incearca o noua provocare, si intra cu pasi marunti dar siguri in segmentul educational. Astfel ia nastere conceptul Portre Education, care ofera cursuri de formare profesionala dar si de specializare in domeniul coafor/hairstylist.